0

When I try to access the admin panel and after I login at every click, the site just hangs for a few seconds, usually between 12-30 seconds.

Store works fine, without any issues.

What I have done:

  • Checked older versions of site and db, they do the same, although as far as I can remember those saves used to work okay.
  • I check for sleep(#) in code
  • performed maintenance on site (Cleared cache, logs, etc.)
  • upgraded site/modules to newest possible version.

Any Pointers?

2
  • Can you provide more info please, which version are you on? Are all your caches enabled? If it's Magento 2 are you in client-side or server-side compilation? – Ben Crook Sep 26 '16 at 20:54
  • I have version 1.8 1.8.2 and 1.9.2 of the same site. They all have the same symptom – Orban Endre Sep 26 '16 at 21:01
0

did you clear/empty the /var/cache folder on the server and then clear your own web browser cache? you may want to also clear your var/sessions folder. remember backup first. :)

~B.

5
  • Yes, also moved site to other server with other hosting settings. – Orban Endre Sep 26 '16 at 20:58
  • do you have Tools> Compilation> disabled or enabled? – user26152 Sep 26 '16 at 21:03
  • I have tried it both with on and off. – Orban Endre Sep 26 '16 at 21:06
  • have you re indexed? – user26152 Sep 26 '16 at 21:10
  • of course. Please note that I have mentioned that the store itself is working nicely. Only the admin panel is messing up. – Orban Endre Sep 27 '16 at 4:14

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.