0

i have following concern, as whenever i try to open the product to edit in admin panel it showing me the following error, as attached

enter image description here

  • 1
    Can you please provide this log report instead of sceenshot? b'coz it help us better to identify this problem you can find this log in root/var/report – Murtuza Zabuawala Aug 27 '16 at 6:40
  • my log dir has no file – Payal jhamta Aug 27 '16 at 6:47
  • Check My answer and provide me updated error – Murtuza Zabuawala Aug 27 '16 at 6:48
  • Error log record number: 559466719540 – Payal jhamta Aug 27 '16 at 6:54
  • Error log record number: 559466719540 and m finding and error log record number in report dir – Payal jhamta Aug 27 '16 at 6:54
1

also go to your root/errors/ and rename local.xml.sample to local.xml so that you can get error on your browser screen

  • error still coming – Payal jhamta Aug 27 '16 at 6:55
  • Can you please provide me log?? you can check var\report and file with same number shown in screen – Murtuza Zabuawala Aug 27 '16 at 6:56
  • disable temando extension from your etc\module and try again – Murtuza Zabuawala Aug 27 '16 at 7:02
  • Error log record number: 1117461524571 – Payal jhamta Aug 27 '16 at 7:06
  • Dont give me error number give me error from report folder – Murtuza Zabuawala Aug 27 '16 at 7:26
1

Cause of error

Usually, it is caused by calling incompatible classes in themes, extensions or templates, database connectivity issues

Go to magento/var/report and open the file with the Error log record number name i.e 12....... in your case. In that file you can find the complete description of the error.

For log files like system.log and exception.log, go to magento/var/log/

OR

You can go to the index.php file in the root of the project. In the file find the line that says:

if (isset($_SERVER['MAGE_IS_DEVELOPER_MODE'])) {
    Mage::setIsDeveloperMode(true);
}

put the statement inside the if block outside of the block so that it is seen as:

if (isset($_SERVER['MAGE_IS_DEVELOPER_MODE'])) {
        Mage::setIsDeveloperMode(true);
    }
    Mage::setIsDeveloperMode(true);

This should show you the error when you try to load the page in the browser.

0

According to error report you mentioned, There is one attribute of product created with custom extension. That attribute model is "temando/entity_attribute_source_packaging_mode". Means this is custom model, and I think currently you have disabled or removed that extension from the system. So here you have 2 options.

  1. Enable or install that extension
  2. Remove that attribute from product.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.