3

I'm creating a custom theme on Magento 2.1. I create a custom layout for the product page in app/design/frontend/<theme_name>/base/Magento_Catalog/layout/catalog_product_view.xml, here it is:

<?xml version="1.0"?>

<page layout="layout-1" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
    xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:View/Layout/etc/page_configuration.xsd">

  <body> 
  </body>

</page>

where layout-1 is placed in app/design/frontend/<theme_name>/base/Magento_Theme/page_layout/layout-1.xml and is

<?xml version="1.0"?>

<layout xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
    xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:View/Layout/etc/page_layout.xsd">

  <update handle="1column"/>

</layout>

The problem is that when I navigate to a product page the product image/gallery is not displayed.

If I set catalog_product_view.xml with layout="1column" all works right.

I don't get where is the problem, please help!


Below some screenshots:

With layout 1column ==> Product image is showed Product image

With layout layout-1 ==> Product image is missing Image missing

1
  • Did you find a fix?
    – Alex
    Commented Jul 17, 2017 at 11:24

1 Answer 1

0

I was facing the same issue. For this, what I did. I assigned the width of the class product media because in magento they assigned the width to the page layout class.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.