3

This morning i changed the System Config Custom Admin URL in magento witch resulted in a 404. I used this: https://stackoverflow.com/questions/7202950/magento-admin-url-not-working-404-after-changing-it-cant-go-back to revert the change i've made.

I got my www.mystore.com/admin back, but when i log in i get this:

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

An the URL looks like this:

https://mystore.com/index.php/admin/index/index/key/d27c0da27b776b799fb5f7aa4ebbbda0/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/index.php/admin/dashboard/index/key/57c8085a9d1a09359fc39e478c9588e8/?SID=boks2ippnh47oq87dvt910q4n1

When i then remove the URL and put in: mystore.com/admin, i get the admin dashboard only in HTMLMagento admin dashboard

My MySQL tables look like this:

admin/url/custom = NULL
admin/url/use_custom = 0
admin/url/use_custom_path = 0

web/unsecure/base_url = http://mystore.com/
web/secure/base_url = https://mystore.com/

Any fix for this problem?

  • Which version of magento please? And does your url contain an underscore? Have you deleted var/cache/ – tecjam Aug 2 '16 at 14:06
  • Magento version 1.9.2.4 and yes i deleted /var/cache and var/sessions – Pieter Aug 2 '16 at 14:28
1
  1. It seems like you are using https for secure url so make sure you have installed SSL properly.
  2. Also before changing the base secure url,did you checked the media and skin url, is it was a static url there, if yes so you need to change this from core_config_data.

Did you changed admin url from admin panel?

0

it is due to Session Validation is set to remote url So, please go to phpmyadmin search Core_config_data delete the configration table look like

Validate REMOTE_ADDR

Validate HTTP_VIA

Validate HTTP_X_FORWARDED_FOR

Validate HTTP_USER_AGENT

i sure it can save your time but sir, do it on your risk thanks @Martvent Developer

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.