0

I am working in Magento Enterprise.

When I save a product without any special price, everything is working fine and products are saving from admin.

But when I add a special price, product save is not working. My page does not stop loading when I click save. It is not showing any error and I need to stop Apache to stop loading.

What's wrong with special price?

  • which magento version you are using? – Qaisar Satti Jul 26 '16 at 12:54
  • i am using 1.14.2.2 – OBAID Jul 26 '16 at 12:56
1

Third-Party Modules

Disable third-party modules that could possibly be interacting with products. Go to the app/etc/modules/ folder and one-by-one set the active node to false within the xml module configuration file, clear cache after each one is disabled, and attempt to save again.

Modified Core

If this doesn't work, then you need to check to see if any of the core has been modified. Check the app/code/local/Mage folder to see if any files exist.

Do a diff of the app/code/core/ directory to an original untouched Magento installation that matches the version you are on.

Check Browser POST/Response data

Also, when clicking to update the product, check your AJAX POST/Response. I use firefox with firebug to do this, but I heard Chrome has an awesome extension that is easy to use. In firebug, I click the console tab and I can expand GET and POST requests along with the Response.

| improve this answer | |
  • Thanks .. I have found a bug its because of third party module. when i off it its working fine – OBAID Jul 26 '16 at 13:21
  • Got it on first try :) Thanks for the feedback. – df2k2 Jul 26 '16 at 14:49
0

There are few possibilities:

  • Core admin magento controller for product has been modified.
  • There is some module which is overriding admin product controller and it has modified process of saving product.
  • There is an observer function which is being called while saving product.

Any of above three possibilities can create problem.

You can also check by enabling magento's log from System > Configuration > Advanced (Developer) > Log settings. Delete log files from /var/log folder and re-save product with special price. Now check /var/log folder of magento again. There must be some clue now.

| improve this answer | |
  • Thanks .. I have found a bug its because of third party module. when i off it its working fine – OBAID Jul 26 '16 at 13:22

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.