0

There are already a lot of posts to Multidomain, but since 1.8.1 something is wrong. Installation: Magento CE 1.8.1 (fresh install 1.8 and update to 1.8.1) Webserver: vHost on CentOS and Plesk v11.5.30

The Problem: If I set the second website as "default store" the base domain shows a blank page only. If I put the first website back as "default store, it is showing up the base website correctly.

Is there something missing?

2

To ensure your websites work perfectly, you need to do mainly three things

  1. Go to system > manage store. Click on the desired website and make it as default.

  2. Go to cms -> pages. There you need to set a Homepage for your website and make sure that home page is enabled.

  3. Go to system -> configuration. Change current configuration scope to your site's store-view(important). Under website tab, check whether all the informations are correct. Ensure the default pages are set correctly.

  4. Now go to the design tab. There you need to specify your package and theme correctly.

You are done. In normal case your website will work perfectly

  • okay. Well now the Website works, when I have selected it as default. when is make the main domain default, and put the second on in the url of the browser, the main site appears. – user3084928 Jan 3 '14 at 5:33
  • okay! Now i got it whith this addon in index.php: > switch($_SERVER['HTTP_HOST']) { > case 'seconddomain.eu': > case 'www.seconddomain.eu': > $mageRunCode = 'secd'; > $mageRunType = 'website'; > break; } > > Mage::run($mageRunCode, $mageRunType); – user3084928 Jan 3 '14 at 5:57
  • glad to help you. happy codings – Rajeev K Tomy Jan 3 '14 at 6:07

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.