1

When I click the search button on the Manage Products page in the admin of my Magento store the ajax call returns the whole page and places it inside the grid area of the initial page and the "Please wait..." modal/image never disappears.

For some reason the search ajax POST request returns a 302 response which is different to another one of my Magento stores that works correctly which returns a 200.

See screenshot below

Magento Admin Search - Window within a window

Any ideas how to fix this?

  • what error you get in console? – Harshada Chavan Jun 26 '16 at 7:08
  • There are no errors in the console. The ajax post returns a 302 to the same page which loads inside the original page. – jeremy Jun 26 '16 at 7:54
1

Add the following function to the grid class

 public function getGridUrl()
 {
   return $this->getUrl('*/*/grid', array('_current'=>true));
 }

Add a "gridAction" method to your admin controller

 public function gridAction()
 {
   $this->loadLayout();
    $this->getResponse()->setBody(
       $this->getLayout()->createBlock('{Namespace}/adminhtml_{Module}/grid')->toHtml()
); 
 }
  • thanks, I assume my Magento is using the standard grid class and admin controller for the product grid in which case these methods are already there. All other grids ajax search work correctly just not the product list one. If my product list is not using the standard code how can I find out which files are being used? – jeremy Jun 30 '16 at 11:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.