0

I'm new to Magento so please forgive me if the there are not enough details.

I tried to install Magento and everything was fine. When I go to the homepage it doesn't show the content correctly. The admin panel is not working either.

I searched for several guides but unfortunately they didn't help.

Magento version: 2.0.7; no demo store

Edit:

The pictures (Magento logo) does not show properly as well as the text is just like a list. Seems like the css part is not being showed

My solution:

I have reinstalled magento instead on apache on Nginx and it worked.

  • When you load the page, what errors are being kicked in the console? Looking in the pub/static folder, what do you see in there? Do you have the files building correctly? And what are the permission/ownership on the files in the site? – circlesix Jun 15 '16 at 22:07
5

I hope this will help you

If you are using wamp server on windows then

C:\wamp\bin\php\php5.5.12>php.exe C:\wamp\www\<Magento root directory>\bin\magento setup:static-content:deploy in your CLI.

| improve this answer | |
0

I would be willing to bet 1 penny that your base urls in the magento settings are not correct. You can change them in the admin area by going to Configuration -> Web -> Base URLs. Also be sure there is a / at the end of the base urls you have entered otherwise it's wrong!

| improve this answer | |
0

If you are on apache with mod_php, In that case you need to fix files permissions, using the alanstorm solution http://alanstorm.com/magento_2_adding_frontend_files_to_your_module

find /path/to/magento2/pub/static -exec chmod 777 '{}' +
find /path/to/magento2/var/ -exec chmod 777 '{}' +  
| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.