We have a very awkward and frustrating problem with our Magento store.

After several hours (sometimes days, sometimes a few hours) our site get broken (CSS and JS are not loaded anymore). We found out that it has something to do with the Magento base_url. When the problem occures the my CSS and JS are missing the prefix base_url. After I flush the cache the base urls are restored and the website is functioning normally again.

We use Lesti FPC.

Disable Magento's default cache. This should fix the problem.

  • This does not provide an answer to the question. To critique or request clarification from an author, leave a comment below their post. - From Review – 7ochem May 12 '16 at 14:27
  • Edited my answer. Happy? – Mike Tim Turner May 12 '16 at 14:36
  • Running your website without cache is not a solution to a problem. What the OP wants is a fast website, by using cache. But this strange thing happens and he is posting that here on Magento SE hoping to find an answer that is a bit more comprehensive than yours. – 7ochem May 12 '16 at 14:40
  • @Wouter has mentioned that they are using Lesti FPC, If you are not aware of this, it is full page caching that confilcts with Magento's default cache and shouldnt be ran alongside of it. So please dont try a bully someone who has lower rep than you becasue you're not always right and as simple as the answer may be, there is a good chance that it will fix the problem. – Mike Tim Turner May 12 '16 at 14:48
  • Well, that is actually a very good explanation. Please add that to your answer – 7ochem May 12 '16 at 14:50

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.