1

My default Head block is like this

<page xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:View/Layout/etc/page_configuration.xsd">
    <head>
         <link src="//fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:400,600,600italic,500italic,500" src_type="url" /> 
        <css src="css/bootstrap.min.css" />
         <css src="css/custom-gw.css" />
        <css src="css/fetch_gw.css" />
        <css src="css/styles-m.css" />
        <css src="css/styles-l.css" media="screen and (min-width: 768px)"/>
        <css src="css/print.css" media="print" />


    </head>
</page>

it generates output like this in page source

<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="all" href="http://localhost:8080/mac/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/styles-m.css" />
<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="all" href="http://localhost:8080/mac/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/bootstrap.min.css" />
<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="all" href="http://localhost:8080/mac/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/custom-gw.css" />
<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="all" href="http://localhost:8080/mac/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/fetch_gw.css" />
<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="screen and (min-width: 768px)" href="http://localhost:8080/mac/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/styles-l.css" />
<link  rel="stylesheet" type="text/css"  media="print" href="http://localhost:8080/anthony/pub/static/frontend/GWtheme/GW/en_US/css/print.css" />
<link  href="//fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:400,600,600italic,500italic,500" />

but when i apply Raleway font on body its not working I can however see this in fire bug but its not appying

body {
    color: #6d4d3d;
    font-family: "Raleway",sans-serif;
    font-size: 16px;
    line-height: 1;
}
  • Is the font-family declaration being overwritten by any other CSS? – Ben Crook May 4 '16 at 16:35
  • Move your layout to current theme or module directory. Ctrl+Shift+M Clear browser cache and try to reload again – mrtuvn May 5 '16 at 9:23
0

Try setting up your xml file like this:

app/design/frontend/{{vendor}}/{{theme}}/Magento_Theme/layout/default_head_blocks.xml

<?xml version="1.0"?>
<page xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:framework:View/Layout/etc/page_configuration.xsd">
    <head>
        <!-- Google Fonts -->
        <link src="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700,800" src_type="url" rel="stylesheet" />
    </head>
</page>

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.