0

i just started using magento co and installed the latest version in my local machine. But something is wrong with it, i view the front-End of the store but when i try to login in Admin Panel, it doesnt go to the dashboard, and doesnt even give me a response. So i went to check in my console network and i notice a "302 Found". (using chrome)

The strangest thing is when i use for example the firefox browser,i cant even view the admin login page, it gives me redirections problems.

I dont understand what is wrong, doest someone have a similar situation?

Configuration and details:

Site url: magendo.development

Site url admin: magendo.development/admin

Magento ver 2.0.5 Vanilla Instalation

PHP 5.6.3 Apache 2.4

Local Host;

Windows 10

VHost Configuration:

<VirtualHost *:80>

    Define MAGENTO_ROOT "c:/development/magento"

    DocumentRoot ${MAGENTO_ROOT}

    ServerName magendo.development

    RewriteEngine On
    #LogLevel alert rewrite:trace8

    <Directory ${MAGENTO_ROOT}>
        AllowOverride all
        Allow from all
        Require all granted
   </Directory>

</VirtualHost>
1

This is the link where all the required solution

  1. Magento 1.9 Can’t login to admin panel!
1

There is an error in \Magento\Framework\Translate\Inline\Proxy. There are $subject & $isShared properties in this class but method __sleep() uses '_subject' & '_isShared' as names for the props. Just rename props in the __sleep() method (file vendor/magento/framework/Translate/Inline/Proxy.php):

public function __sleep()
{
    # return ['_subject', '_isShared'];
    return ['subject', 'isShared'];
}

(the same quest & this answer on Magento Connect)

  • The bug exists in version 100.0.7 of the "magento/framework" module. This issue is appear when composer is used for installation. – Alex Gusev May 3 '16 at 10:46
0

You have to check first your app/etc/env.php file at top,

'backend' => 
  array (
    'frontName' => 'admin_m2sdq',
  )

Here frontName value is used for adminpanel url,

your admin url like,

http://127.0.0.1/magento2/admin_m2sdq

If you can access with admin and your url is changed at that time its create issue like redirection or page not found.

So suggestion is check env.php file and set proper url to access admin.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.