1

I have an odd issue where suddenly on my 1.9.3 Magento Community production server the grid items for the Admin > System > Cache Management have disappeared. The same code displays the items fine on my dev and test server. No errors (or warning) are logged if I turn on developer mode with notices enabled.

See the attached image.empty magento cache grid

Any ideas?

0

Use Google Chrome, and inspect element in this window, go to "Network" , reload, and you search a url like "http://mymagento.com/index.php/admin/cache/index/key/3434152423434" and click to "response", and you catch your error. I have same like problem, hope this help any.

  • maggielouiseconfections.com/index.php/shopadmin/cache/index/key**ALPHA-NUMERIC-KEY**/ is the page in question so viewing the response is the same as inspecting the source. When you say, "same like problem", do you mean you are experiencing a <div></div> empty grid on that page? – Kevin Callahan Apr 7 '16 at 19:03
  • yes, a javascript file and Layout " new varienGrid " , not found in in page, because a bad "Module Rewrite Layout", check layout and javascript file "varien" and the block with tag html "id="cache_grid" – Adrian R Apr 7 '16 at 23:23
  • also check "the last patch magento" and "User Pemission" to manage cache – Adrian R Apr 7 '16 at 23:40

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.