0

I cannot workout why but i seem to be missing the footer section on my store when viewing category pages.

http://dev.colourcalendars.com/a4-wall-calendars.html

In all other sections this seems to display perfectly but for some reason is missing on the category sections - is there something i am missing with this?

Any help would be appreciated because i cannot work this out??

  • If you check the source of this page you can see that the HTML has not been entirely rendered. It stops here: <div class="aggregate-rating" itemscope itemtype="http://schema.org/Product"><span itemprop="name">. Check your logs and post of you generate this aggregate-rating block. – Raphael at Digital Pianism Mar 24 '16 at 9:23
0

If you look at the source of the page you'll notice the markup ends after a <span itemprop="name"> which means somewhere along the way there's a fatal error. By the looks of it, I'd say it's a plugin or a theme typo.

Try enabling developer mode and/or logging, and then check for errors in var/log/system.log and var/log/exception.log. If it's a fatal error though, this would be reported in the web server error log file

  • ah yes, i see the code around tha area - removing this code loads the footer section back up on these pages: – Neil Kerridge Mar 24 '16 at 10:00
  • <!--<div class="aggregate-rating" itemscope itemtype="schema.org/Product"> <span itemprop="name"><?php echo $_product->getName()?></span> <?php $array = $this->helper('yotpo/richSnippets')->getRichSnippet($this); ?> <span itemprop="aggregateRating" itemscope itemtype="schema.org/AggregateRating"> Rated <span itemprop="ratingValue"><?php echo $array["average_score"]; ?></span>/5 based on <span itemprop="reviewCount"><?php echo $array["reviews_count"]; ?></span> customer reviews </span> </div> --> – Neil Kerridge Mar 24 '16 at 10:01
  • btw, the way you commented the code here won't prevent the php code from running. you need to use php comments to take out that part. – Cristi Mar 24 '16 at 10:35
  • i have removed this section completely from the page - i aded the comments first and realised that would not work so removed the lot - can anyone see an issue iwth the code and why it breaks the page? – Neil Kerridge Mar 24 '16 at 11:02

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.