1

we have 2 attributes with different attribute code and same attribute name.

attribute code : "cloth_gender" & "gendernew"

both have attribute label : GENDER

both have dropdown values : "Boys" , "Girls"

we are using

Atttribute set : "Cloths"

we added attribute "gendernew" to Cloths attribute set

Initially when uploading the product we assigned product "P1" to one attribute value [Boys] of attribute "gendernew" ,

later we removed that attribute from attribute set & again added new attribute "cloth_gender" to attribute set.

than for "P1" we assigned attribute value [Boys] of attribute "cloth_gender"

Now in the layered navigation, both attributes are displaying.

but we already removed attribute "gendernew" from Attribute set, but still its displaying in layered navigation.

enter image description here

4
  • Run reindexing and let me know Mar 16, 2016 at 6:13
  • Flush cache and also flush the third party, if any is implemented. Also check if there is any extension related to search and layered navigation is implemented. Mar 16, 2016 at 7:11
  • cache is cleared, also we are using extension for both "search and layered navigation" Mar 16, 2016 at 7:15
  • @Rohit post your comment as answer, it worked after reindexing. Mar 31, 2016 at 9:47

1 Answer 1

1

Run reindexing from Admin panel

Go to : System > Index Management

Hope this works after indexing

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.