1

Basically what it says in the title. If a guest chooses to register during the one-page checkout, when he clicks the final purchase button he gets redirected to an empty cart page instead of the success page ONLY when using Chrome. Everything works fine in Firefox and IE.

The purchase and the registration are still successful though, both the registration E-Mail and the purchase E-Mail are being sent.

  • Could be a form key issue, which version of magento are you using? Magento added a bunch of form keys in 1.9.2.3. Try adding the following: <input type="hidden" name="form_key" value="<?php echo Mage::getSingleton('core/session')->getFormKey() ?>" /> below the opening <div class="fieldset"> tag in persistent/customer/form/register.phtml – JoshCarter Mar 8 '16 at 14:47
  • Yeah, I updated to 1.9.2.3, but I've already added the form keys everywhere needed. As stated, it all works, registration works, the purchase works, it just redirects Chrome-users (and only those) to the empty cart instead of the success page. I tried adding yours anyways, didn't notice any changes. – Aardi Mar 8 '16 at 15:09
  • Have you had a look in the logs? Anything further to point you in the right direction? Check var/log/system.log & var/log/exception.log if there is anything that relates in there please update your question with the entry. – JoshCarter Mar 8 '16 at 15:11
  • Yup, nothing there... That's why I'm perplexed (I left the logs running from when I was fixing a different problem a while ago). – Aardi Mar 8 '16 at 15:21
  • Ok, so this looks to definitely be a deeper issue, possibly an issue with the server set up, how its handling your sessions. Can you check your server logs? Maybe there is something there which could help. – JoshCarter Mar 8 '16 at 15:41
2

I had the same cookie issue... I fixed it as follows:

go to "System > Configuration > Web > Session Cookie Management" and enter domainname.com in "Cookie Domain" & "Cookie path" /

  • Tried it, doesn't work unfortunately. The only difference it made was, that it also kept the new registration logged out, instead of automatically logging it in. – Aardi Mar 8 '16 at 15:07
  • Clear you browser cache and admin cache in folder /var/cache – Doodu Mar 8 '16 at 15:23
  • Done and done, still doesn't work. – Aardi Mar 8 '16 at 15:33
  • I think I had done it wrong, I tried it again today and it works, thanks mate! – Aardi Mar 9 '16 at 8:41
  • Cool 😎... Happy to hear it... – Doodu Mar 9 '16 at 9:00

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.