0

I am facing problem after installing jQuery Lightboxes (FancyBox, PiroBox etc.)

Fatal error: Class ‘MagentoPycho_Lightboxes_Helper_Data’ not found in appMage.php on line 516


[UPDATED]

Some parameters in the js/colorswatch/colorswatch.js (line 34) are undefined when Lightboxes are instaslled ( even if they are disabled ).

Here is my error message. in var\log\system.log:

2013-03-01T10:05:02+00:00 ERR (3): Notice: Trying to get property of non-object in D:\xampp\htdocs\store\includes\src\Mage_Adminhtml_Model_Config_Data.php on line 135 2013-03-01T10:05:02+00:00 ERR (3): Notice: Trying to get property of non-object in D:\xampp\htdocs\store\includes\src\Mage_Adminhtml_Model_Config_Data.php on line 135 2013-03-01T10:05:09+00:00 ERR (3): Notice: Undefined variable: productId in D:\xampp\htdocs\store\app\design\frontend\default\helloresponsive\template\catalog\product\compare\sidebar.phtml on line 32 2013-03-01T10:05:17+00:00 ERR (3): Notice: Undefined variable: productId in D:\xampp\htdocs\store\app\design\frontend\default\helloresponsive\template\catalog\product\compare\sidebar.phtml on line 32 2013-03-01T10:05:22+00:00 ERR (3): Notice: Undefined variable: productId in D:\xampp\htdocs\store\app\design\frontend\default\helloresponsive\template\catalog\product\compare\sidebar.phtml on line 32

This function $this->getGroups() is not returning anything.

2
  • yes. they are in the right place and the class is also present. Commented Feb 28, 2013 at 9:08
  • Thanks Tim. Now it is working fine. I cleared the cache and Run "Compilation Process". Commented Feb 28, 2013 at 9:38

1 Answer 1

3

First of all make sure it's not your cache or compile.

Then check have app/code/local/MagentoPycho/Lightboxes/Helper/Data.php file in place and there's MagentoPycho_Lightboxes_Helper_Data class inside.

If the problem is still there it is possible that you have another (same extension in another scope) which uses that same group mame (in your case lightboxes).

6
  • But. I had installed "Colors Sizes and Materials Swatch PRO" in my project. Now it is not working. Commented Feb 28, 2013 at 9:58
  • First temporary disable cache and compilation. Then enable error logging and check if there are anything in your var/log. Commented Feb 28, 2013 at 10:17
  • Also it's quite possible that those two extensions are conflicting overriding the same class. Commented Feb 28, 2013 at 20:57
  • Tim, I have updated my question. Please have a look Commented Mar 1, 2013 at 10:22
  • It looks like jQuery/prototype conflict. Try running jQuery.noConflict();. If it will not help please create a new question, because this it not related to initial issue you had. Commented Mar 1, 2013 at 10:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.