0

I have just moved a Magento ( v 1.9 ) store to a new server. Everything started working after changing database and base_url in core_config_data table. But theme is not applying.

Though I can see stylesheet is loaded in the resources tab in chrome and I can access the file by entering the url in browser.

like http://abcd.com/skin/frontend/default/em0089/css/styles.css

Here is the screenshot of the store

enter image description here

Thank you.

  • 1
    Are you able to access the site admin ? If yes, then check if all paths are correctly set in there and proper theme is selected or not. – Prateek Feb 25 '16 at 7:49
  • thanks @Prateek for replying. Yes I am able to log into admin. I have checked base_url is properly set and correct theme is also selected. Have also followed the permission from here devdocs.magento.com/guides/m1x/install/… – Devendra Verma Feb 25 '16 at 8:19
  • What's the URL of your website ? – Raphael at Digital Pianism Feb 25 '16 at 8:52
  • @DigitalPianism the website is indowesternpublishers.com – Devendra Verma Feb 25 '16 at 9:04
  • I'd suggest double check permissions on the app/design/ folders, your theme is getting picked up as the style files are getting loaded, but Magento is unable to pickup the layout and templates from your theme and thus loading the base theme. – Prateek Feb 25 '16 at 9:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.