1

I have been facing this issue on one of my client's Magento website.

On Magento admin panel WYSIWYG editor, when I click on Inert image icon and browse button, the Insert Image... pop up appears.

It displays the left side tree structure but the images are not displaying on the right side. Please refer to the screen shot.

I have 777 permission given for media folder and files.

I have cleared cache folder.

When I log the getStorageRoot() function, it returns,

/var/www/vhosts/domainname.com/httpdocs/media/wysiwyg/

enter image description here

closed as off-topic by Piyush, 7ochem, liyakat, Dhiren Vasoya, Jai Jul 3 '18 at 11:20

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions on problems in code you've written must describe the specific problem and include valid code to reproduce it. For help writing short, self-contained syntactically-valid examples, see: http://sscce.org/" – 7ochem, liyakat, Dhiren Vasoya
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • what permissions does the wysiwyg folder have ? – DarkMukke Feb 11 '16 at 17:49
  • WYSIWYG folder has 777 permission @DarkMukke – Gideon Feb 11 '16 at 17:50
  • it looks like the whole panel on the right isnt loading not just the images, what cersion of Magento is this ? – DarkMukke Feb 11 '16 at 17:54
  • You are right. Right side section has no html also when I firebugged it. I am on Magento 1.9.2.3 @DarkMukke – Gideon Feb 11 '16 at 17:58
  • what are the permissions on media/wysiwyg/.thumbs/ ? – DarkMukke Feb 11 '16 at 18:04

Browse other questions tagged or ask your own question.