3 Formatting
source | link

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now

Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-endback-end field for the user agentuser agent the theme for mobile gets never applied. 

My current attempt of configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. My current attempt of configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.

Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. 

My current attempt of configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

2 added 3 characters in body
source | link

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. My current attempt of configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. My current attempt configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. My current attempt of configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!

1
source | link

Magento 2.3 Add User New User Agent Rule not working

I have 2 custom themes, one is applied globally and everything is fine with it.
Now I want to apply a second theme for mobile devices.
Whatever I type in the back-end field for the user agent the theme for mobile gets never applied. My current attempt configuration is this. enter image description here

Can anyone help with this? Thanks!