Tweeted twitter.com/StackMagento/status/1025712956905009152
3 Removed unnecessary "live" links added by editor to prevent misunderstanding, etc.
source | link

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product ".../catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product" instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-product".../my-really-cool-product"

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-product".../my-really-cool-product" it results in a 404page not found error.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database, but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-product

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-product it results in a 404.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database, but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

".../catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product" instead of ".../my-really-cool-product"

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from ".../my-really-cool-product" it results in a page not found error.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database, but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

2 Formatted text. Highlighted the needful. Fixed grammatical mistakes
source | link

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-producthttps://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-producthttps://www.domainname.com/my-really-cool-product

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-producthttps://www.domainname.com/my-really-cool-product it results in a 404404.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database...but, but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-product

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-product it results in a 404.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database...but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-product

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-product it results in a 404.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database, but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?

1
source | link

Magento not using URL rewrites in product display or for incoming links

All the links on my Magento 1.14.2 site are showing up as (literally):

https://www.domainname.com/catalog/product/view/id/1234/s/my-really-cool-product instead of https://www.domainname.com/my-really-cool-product

Reindexing seems to build the rewrites in the database, but they don't seem to be acted upon at all. When traffic comes in to the site from https://www.domainname.com/my-really-cool-product it results in a 404.

I copied the files of the site to another directory and am using an older version of the database, and the issue does not seem to be replicated, so I'm thinking that the problem lies somewhere in the database...but I haven't been able to find it yet.

Any ideas what might be going on here and how to fix it?