2 replaced http://magento.stackexchange.com/ with https://magento.stackexchange.com/
source | link

New products don't appear on the front end after creating them. I ensured to tick all the boxes of checklists like thisthis. Older products are there fine. I'm creating them manually rather than importing, making sure everything is in stock, activated, in the correct category etc.

Apart from making sure the different store views are ok, quantities etc in my first link above, I've also tried indexing all, flushing all caches, truncating the core_url_rewrite table (now small). I thought it could be cron related but n98-magerun.phar sys:cron:history shows the jobs returning a success message. (I made sure the cron process was owned by the correct user).

What else could it be? I check the logs but nothing stands out of the ordinary. Could it be permission-related? These are my current settings.

find . -type f -exec chmod 644 {} \;  
find . -type d -exec chmod 755 {} \;
chmod 550 mage

New products don't appear on the front end after creating them. I ensured to tick all the boxes of checklists like this. Older products are there fine. I'm creating them manually rather than importing, making sure everything is in stock, activated, in the correct category etc.

Apart from making sure the different store views are ok, quantities etc in my first link above, I've also tried indexing all, flushing all caches, truncating the core_url_rewrite table (now small). I thought it could be cron related but n98-magerun.phar sys:cron:history shows the jobs returning a success message. (I made sure the cron process was owned by the correct user).

What else could it be? I check the logs but nothing stands out of the ordinary. Could it be permission-related? These are my current settings.

find . -type f -exec chmod 644 {} \;  
find . -type d -exec chmod 755 {} \;
chmod 550 mage

New products don't appear on the front end after creating them. I ensured to tick all the boxes of checklists like this. Older products are there fine. I'm creating them manually rather than importing, making sure everything is in stock, activated, in the correct category etc.

Apart from making sure the different store views are ok, quantities etc in my first link above, I've also tried indexing all, flushing all caches, truncating the core_url_rewrite table (now small). I thought it could be cron related but n98-magerun.phar sys:cron:history shows the jobs returning a success message. (I made sure the cron process was owned by the correct user).

What else could it be? I check the logs but nothing stands out of the ordinary. Could it be permission-related? These are my current settings.

find . -type f -exec chmod 644 {} \;  
find . -type d -exec chmod 755 {} \;
chmod 550 mage
1
source | link

new products not appearing on the front end

New products don't appear on the front end after creating them. I ensured to tick all the boxes of checklists like this. Older products are there fine. I'm creating them manually rather than importing, making sure everything is in stock, activated, in the correct category etc.

Apart from making sure the different store views are ok, quantities etc in my first link above, I've also tried indexing all, flushing all caches, truncating the core_url_rewrite table (now small). I thought it could be cron related but n98-magerun.phar sys:cron:history shows the jobs returning a success message. (I made sure the cron process was owned by the correct user).

What else could it be? I check the logs but nothing stands out of the ordinary. Could it be permission-related? These are my current settings.

find . -type f -exec chmod 644 {} \;  
find . -type d -exec chmod 755 {} \;
chmod 550 mage